Θωμάς Δημητρακόπουλος Γνωρίστε τον συνθέτη και τραγουδιστη

Written by on Μάιος 26, 2016

Ο Θωμάς Δημητρακόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εκεί τέλειωσε τις σπουδές του στη μουσική. Ως μαθητής ασχολήθηκε επίσης με το θέατρο και τη ζωγραφική, αλλά τον κέρδισε η μουσική.

Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ασχολείται ενεργά με την μουσική παίρνοντας μέρος σε συναυλίες σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Συμμετέχει σε δίσκους μουσικής και κάνει ραδιόφωνο και τηλεόραση. Συνεργάζεται με διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Από το 2006 έως σήμερα υπηρετεί την εκπαίδευση ως μουσικός, γυρίζοντας έτσι την Ελλάδα και παίζοντας τα τραγούδια του. Το 2016 μπαίνει δυναμικά στη ελληνική δισκογραφία κυκλοφορώντας δύο τραγούδια σε δική του μουσική «Τα λόγια της θλίψης» από την εταιρία «Καθρέφτης ήχων αληθινών» σε στίχους Λίας Κόρρα και το «Χωρίς ρεφραίν σε αφήνω» σε στίχους Αλέξη Σάλα. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην πόλη του Αγρινίου.

Το νέο του digital single με τον τίτλο «Απόψε θέλω να χορέψω» θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, από την εταιρεία Free Records, την δισκογραφική εταιρεία η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες με Εxecutive producer τον Παύλο Χριστοδούλου. Την μουσική υπογράφει ο ίδιος και τον στίχο ο Βασίλης Παππάς.

Παράλληλα οργανώνει την χειμερινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, για να παρουσιάσει τα τραγούδια του.

 <
Tagged as

Radio69 Live

Ώρα για Λαϊκά

Current track
TITLE
ARTIST

Background