Current track

Title

Artist

  • ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ !!!
  • ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ !
Background

Πέτρος Αναγνωστάκης

Written by on 21 Οκτωβρίου 2017

Αναγνωστάκης Πέτρος.Ο Ρομαντικός του Λαϊκού τραγουδιού, Ο ρομαντισμός, η αισθητική και το βαθύ συναίσθημα είναι τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα τραγούδια του Πέτρου Αναγνωστάκη.
Καταγόταν από τη  Μάνη(ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ(ΑΛΥΤΑ)(Πατέρας Αναγνωστάκης . Το γένος της μάνας Κουρετζή) Γεννήθηκε στα Ταμπούρια  έζησε στο Κερατσίνι. Αξιόλογος τραγουδιστής έκανε πολύ σπουδαία καριέρα .
Η παρουσία του, επί 20 χρόνια στο λαϊκό τραγούδι συνδέθηκε με πολύ μεγάλες επιτυχίες στη δισκογραφία και στο πάλκο. Ο στόχος του, ήταν να γίνει μηχανικός στο εμπορικό ναυτικό, γι’ αυτό φοίτησε διαδοχικά στις τεχνικές σχολές “Σιβυτανίδιο”, “Πάλμερ”, και “Πειραϊκός Σύνδεσμος”. Παράλληλα με τις σπουδές του, τραγουδούσε ερασιτεχνικά. Έκανε καντάδες στα κορίτσια τις γειτονίας του και έπαιζε κιθάρα στους φίλους του. Σε ηλικία 18 χρονών, πήγε με την παρέα του, στο κέντρο “Ρουσέτου” στον Κορυδαλλό. Η φωνή του νεαρού Πέτρου ζεστή και μελωδική έκανε μεγάλη εντύπωση στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος του πρότεινε να τραγουδήσει επαγγελματικά, πράγμα που έγινε. Στο ίδιο διάστημα ο Αναγνωστάκης, έμαθε να παίζει Θαυμάσια κιθάρα με δάσκαλο το φίλο του Μιχάλη Βεση.
18 ετών όταν ήταν Φοιτητής έκανε καντάδα με Κιθάρα στην περιοχή Θεμιστοκλιο  όταν τον άκουσε  ο Χρήστος Κολοκοτρώνης και τον  πήγε Στην Κολούμπια
Το ντεμπούτο του στη δισκογραφία έκανε το 1957,Ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι διάλογο με τη Γιώτα Λύδια “Είμαι γνήσια τσιγγάνα στην Columbia” σε στίχους Χρίστου Κολοκοτρώνη και μουσική Βασίλη Καραπατάκη. Στην “Columbia” έκανε αλλά τέσσερα τραγούδια,
Ένα χρόνο αργότερα, το 1958 ο Πέτρος Αναγνωστάκης συνεργάζεται στο πάλκο και στο στούντιο με τον Γιώργο Ζαμπέτα και τη Ρία Κούρτη Εμφανίσθηκαν στον “Κήπο του Αλλάχ” στο Αιγάλεω, όπου εκτός από τους τακτικούς θαμώνες, διασκέδασαν με τα τραγούδια του και πολλές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ-σετ, που επισκέπτονταν την Αθήνα.
Σε δίσκους ο Αναγνωστάκης έκανε επιτυχίες τις συνθέσεις του Ζαμπέτα “Ζαλούμπα”, “Μεξικάνα”, “Συχνά με το δείλι με Αδελφούς Κατσάμπα ” κ.α.
Ο Ζαμπέτας τον πήγε στη Μόντε Κάρλο  εκεί έκανε 20 Τραγούδια   η εταιρία αργότερα έκλεισε, Κατόπιν πήγε στρατιώτης μετά το 1958 πήγε στην ODEON parlophone   μέχρι 1964  ηχογραφούσε εκεί ,όταν έληξε το συμβόλαιο του, Του έκανε πρόταση ξανά η Κολούμπια  να κάνει συμβόλαιο εκεί με 2 εκατομμύρια Δρχ  – ημίωρη εκπομπή στο ραδιόφωνο και  5 Δρχ. το δίσκο όταν άλλοι έπαιρναν 1,5 Δρχ. το δίσκο  αλλά δεν συμφώνησε γιατί τον είχαν κόψει στην αρχή αφού είχε τραγουδήσει 5 τραγούδια και πήραν άλλον ,τους είπε ότι εσείς με κόψατε τότε και πήγα στην Odeon-Parlophone κι εκεί θα μείνω ,διπλασίασαν το ποσό αλλά πάλι δεν δέχτηκε τους είπε όταν με κόψατε εσείς εκείνοι μ έκαναν τραγουδιστή , μαθεύτηκε αυτό και τον κάλεσε ο διευθυντής της  Odeon-Parlophone Μίνος Μάτσας, έκλεισε συμβόλαιο εκεί αλλά αργότερα έφεραν άλλον κι εκεί και τον έκαναν στην άκρη έσκισε το συμβόλαιο τους είπε εγώ σας έκανα Odeon κι έφυγε πικραμένος.
Στα Ανάκτορα τον είχαν καλέσει να τραγουδήσει Επί Βασιλέως Παύλου και Φρειδερίκης όταν τραγούδησε το τραγούδι  δεν ανθίζουν Λουλούδια Η Φρειδερίκη του Φίλησε το χέρι.
Στο Κέντρο του Κεφάλα τραγουδούσε με  Νίτσα Αντωνάτου- Ρούλα Καλάκη
Στη Ρόδο σε μια καλύβα μέσα στη Θάλασσα που έτρωγαν Ψαράκι  Γνώρισε τον Ωνάση Στο μαγαζί του Παπούλα, ο  Ωνάσης ήθελε να τον κάνει Γαμπρό του δεν δέχτηκε
Το 1960 μαζί με τον Γιώργο Ζαμπέτα, Σταύρο Χατζηδάκη και Ανθούλα Αλιφραγκή, ο Αναγνωστάκης πήγε στο Παρίσι, στις Κάνες, στη Ζυρίχη και τη Λουνκερνη. Εκεί το συγκρότημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και παρουσιάστηκε με ευνοϊκές κριτικές και ρεπορτάζ από τις μεγαλύτερες εφημερίδες τις Γαλλίας και τις Ελβετίας.
Το 1961, η συνεργασία Ζαμπέτα – Αναγνωστάκη συνεχίζετε στην “Odeon-Parlophone ” και φέρνει μια μεγάλη επιτυχία: “Ηρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου”. Αλλά και στο πάλκο, γνωστών μεγάλων κέντρων ο Αναγνωστάκης γνωρίζει επιτυχία. Στου “Κουλουριώτη”, “Περιβόλα”, “Χρυσό Βαρέλι”, “Φαληρικόν”, “Μαντουμπάλα” κ. α.
Στην διετία 1963 – 64 ο Αναγνωστάκης συναγωνίζεται σε λαοφιλία τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές τις εποχής.
Οι Συνεργασίες του στην ” Odeon-Parlophone ” με Μπακάλη, Γκούτη , Δερβενιώτη, Βίρβο, Μανήσαλη κ.α. Τον φέρνουν πρώτο σε πωλήσεις δίσκων. Δεκάδες οι επιτυχίες: “Μέσα σε μια νύχτα (Κ.Βίρβου) Ρεκόρ Πωλήσεων το 1960”, “Πληροφορίες κακές”, “Πληγωμένοι κι οι δυο”, “Περπατώ και σφυρίζω θλιμμένα”, “Δέκα συμβουλές”, “Μεγάλη Θλίψη”, “Κάποιο τρένο” κ.α
Το αγαπημένο του τραγούδι Γυναίκα της Νύχτας Κουρέλι του Ζαμπέτα
Τον Ιούλιο-Αύγουστο του 1963, ο Πέτρος Αναγνωστάκης έλαβε μέρος στο Α’ Φεστιβάλ λαϊκού τραγουδιού στο Στάδιο Καραϊσκάκη και τον Αύγουστο πήρε το πρώτο Βραβείο Ερμηνείας(Χρυσό Μετάλλιο) με το τραγούδι του Κώστα Μάνεση και στίχους Κέκεση ” (Αυτός που δεν Αγάπησε)Κλάψε Καρδιά μου Κλάψε”. Μετά το βραβείο  του έγιναν προτάσεις να παίξει στον Κινηματογράφο ,αλλά αυτός αρνήθηκε
«ΜΕΣ’ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ COLUMBIA DG-7318 »είναι το τραγούδι του Τσιτσάνη που τραγούδησε.
Περιόδευσε  στην Αυστραλία Σιδνευ -Μελβούρνη
Μετά το 1967 που γύρισε σε δίσκους 45 στροφών, τέσσερα τραγούδια του Γιώργου Μυστακη, ο Αναγνωστάκης αποσύρθηκε από τη δισκογραφία.
Οι τραγουδίστριες με τις οποίες συνεργάσθηκε σε δίσκους και σε κέντρα ήταν: Ρία Κούρτη, Λίτσα Διαμάντι, Μαίρη Νταλμάς, Έλλη Γκίλα, Ανθούλα Αλιφραγκή κ.α.
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Πέτρος Αναγνωστάκης, εργαζόταν κατά διαστήματα σε λαϊκά κέντρα του Πειραιά. Βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος, ζούσε με το παράπονο και με τη σκέψη ότι τον έχουν εγκαταλείψει οι άνθρωποι.
Αναπολούσε πάντα τις ρομαντικές στιγμές του στο λαϊκό τραγούδι. (Δηλώσεις του στον Πανό Γεραμάνη , Ψάχνω να βρω άνθρωπο όπως ο Διογένης έψαχνα τότε φαντάσου τώρα , όλοι είμαστε περαστικοί ,Δεν προσβάλω τους σημερινούς Καινούργιους 6-7 0νοματα θα μείνουν στην ιστορία του Τραγουδιού (τα εις εας ,ακης ακος Κρητικός η Μανιατάκος)
Πέθανε στο σπίτι του στο Κερατσίνι 1 Ιουλίου 1996
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΓΑΠΗ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥ με Ζωη Ναχη(Μπ.Μπακαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΙΕΜΕ(Δημ Γκουτη)Odeon 1964(Η μοιρα μου φταιει)DSOG 3104
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ με Μαρ.Γρυλη
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΓΙΕ ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ ΘΑΛΑΣΙΝΕ ΜΑΣ με Λ. Σταυροπουλου1959(monte carlo)[1963](Ζαμπετα-Τσαντα-Τασ. Μαστορακη) Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ 12 με Μαιρη Νταλμας-1964-(Νακη Πετριδη-Ηρακλη Παπασιδερη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΚΟΥΣΕ ΓΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ με Ρουλα Καλακη (Γ.Μανησαλη)(Μη Φευγεις Παιδι μου)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ Μ ΑΡΝΗΘΕΙΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗ ΖΩΗ με Ρουλα Καλακη 1964
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ με Μπονιτα (Μπ.Μπακαλη) Parlophone.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ με Καιτη Γερακα (Θ.Δερβενιωτη)1963(Πλουτη δεν σου ταζω)##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝ ΕΦΤΑΙΞΑ ΚΙ ΑΝ ΕΦΤΑΙΞΕΣ #
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ με Νιτσα Αντωνατου 1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝΗΣΥΧΩ(Μπ.Μπακαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΡΙΜΑΤΑ με Κατερινα Τζιοβαρα[1964]#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ (Ο Διαβολος)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΠ ΤΗ ΓΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ με Ανθουλα Αστερη(Το Βουνο) (Μπ.Μπακαλη)1963(Σε ψηλο βουνο Θ ανεβω)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΠ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΓΛΥΤΩΣΗΣ με Μαιρη Γρυλη 1964
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ με Τζοβαρα Κατερινα(Θ.Δερβενιωτη-Κ.Βιρβου) Parlophone 1964  Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Θ ΑΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ με Ρουλα Καλακη(Μπ.Μπακαλη-Γ.Μητροπουλου)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ με Νιτσα Αντωνατου(Μπ.Μπακαλη)Odeon##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ με Λιτσα Διαμαντη 1966(Θ.Πολυκανδριωτη)Parlophone καi Odeon#####(Αθωα Ματια)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΠΟΨΕ ΦΙΛΑ ΜΕ με Ρια Κουρτη (Χιωτη-Κολοκοτρωνη) 1960(Ζ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ με Ρουλα Καλακη (Κατερινα) 1965 #
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΣΕ ΜΕ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΣΠΡΟΜΑΛΗ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.(Μπαμπη Μπακαλη)Paplophone GDSP 2823##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΣΩΤΟΣ ΥΙΟΣ (με λεγαν Ασωτο Υιο)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΣΩΤΟΣ ΥΙΟΣ (με λεγαν Ασωτο Υιο).wma
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ Θ ΑΚΟΥΣΕΙΣ (Μπ.Μπακαλη)##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ(Βαγκ.Σουκα-Δημ Γκουτη)Odeon 1965 Συρτο GDSP 3009
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΠΙΑ με Ρουλα Καλακη
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΧ ΠΩΣ Ν ΑΓΑΠΗΣΩ ΞΑΝΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ (ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΓΑΠΕΣ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΒΑΣΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ με Σταυρο Χατζηδακη και ισως Ρια Κουρτη;;;;;; (Σταυρου Χατζηδακη) DSOG 2814       1961
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ με Ρια Κουρτη (Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη)1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΒΡΑΧΟ ΒΡΑΧΟ Θ ΑΝΕΒΩ##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ με Ρια Κουρτη(Γ.Ζαμπετα-Ν.Μουρκακου)Odeon 1961
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ με Νιτσα Αντωνατου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ με Ν. Αντωνατου(Κ.Βιρβου-Θ.Δερβενιωτη)Parlophone GDSP 2820(Καλυτερα να χωριστουμε) 1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΑΝΕ με Ρουλα Καλακη 1963 Συρτο#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΖΩΗ(Πνιξε με)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΧΑΡ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΟΥΡΕΛΙ με Ρια Κουρτη (Ζαμπετα-Χαραλ.Βασιλειαδη)1963(Ενα Απο τα Αγαπημενα του τραγουδια)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΓΥΡΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ(Γυρισε πισω γυρισε)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ με Αφους Κατσαμπα(Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα) 1963(Ζ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ με Ρουλα Καλακη 1963-(Θ.Δεβενιωτη- Κ.Βιρβου)Συρτο#####
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕΝ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ (Μπ.Μπακαλη)1962#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ Μ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με Ρουλα Καλακη(Θ.Δερβενιωτη-Κ.Βιρβου)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΡΔΙΑ με Λιτσα Διαμαντη 1966
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΙΚΡΑΝΩ ΠΙΑ (Ασπρη μερα να μη δω-Μες το δακρυ να πνιγω)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΣ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΑΣ(Π.Γαβαλα-Α.Κουλουρη)#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ με Μαιρη Γρυλη Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΠΙΚΡΑΙΝΩ ΠΙΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ με Ρουλα Καλακη
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΙΑ ΗΣΟΥΝΑ με Ρουλα Καλακη  (Μπ.Μπακαλη)#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ Συρτοτσιφτετελι#(Μαρτυρα εχω το θεο)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΣΙΓΚΑΝΑ με Γιωτα Λυδια(Καραπατακη-Κολοκοτρωνη)1957 Columbia ###1ο Τραγουδι του
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ με Λιτσα Διαμαντη# 1966
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΛΑ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΕ με Ντιανα Γκρεης(Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη) 1963 Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ με Κατερινα Τζιοβαρα (Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη)1963(Ζ)(Τ Αμπελοχοραφα μου)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΙΚΡΟ(Συνεφιασμενο Δειλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΠΕΡΑΣΕ Η ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΝΟΣ#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΣΥ ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΞΙΖΩ με Ρουλα Καλακη (Σε Πληροφορησαν)(Μπ.Μπακαλη-Τ.Γενητσαριωτη)Odeon Συρτο##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΣΥ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΦΤΑΙΞΕΣ#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ με Βαγκελη Περπινιαδη(Ι.Πολιτακη-Κ.Μανεση)Odeon   Συρτο#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ με Μαρια Γρυλη(Γιατι Καρδια μου)(Μπακαλη)Συρτοτσιφτετελι
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΟΥΣ με Ρουλα Καλακη
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΧΘΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ 1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΗ ΔΡΟΜΟ ΚΑΚΟ με Νιτσα Αντωνατου ΚΑΘ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΗ ΔΡΟΜΟ ΚΑΚΟ με Νιτσα Αντωνατου#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΖΑΛΟΥΜΠΑ(Γυφτισσα) με Ρια Κουρτη (Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη)1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ με Ρια Κουρτη
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ (Μπ.Μπακαλη-Δημ.Γκουτη)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.wma
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ με Μαριο (Ριχνω αγκυρα)’###(Η Αγαπη η δικη μου)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ(Σε ζηλεβω)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ με Λιτσα Διαμαντη 1966
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με Ρουλα Καλακη(Μπ.Μπακαλη)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΖΩΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ με Ρουλα Καλακη
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Η ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ(Ορκο)Ενα θελω απο σενα)####
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΗΜΟΥΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ (Χαραλ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα)1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΗΡΘΑ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΣΟΥ(Γ.Ζαμπετα-Χ.Βασιλειαδη-Ν.Μουρκακου)Α’ Εκτελ   1961
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΗ  με Ρια Κουρτη(Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη) 1963 Λαικη Δισκοθηκη Νο4(Αν σε ρωτηση η μανα μου)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΑΣ K#(δεν ειναι κλεφτης δεν ειναι φαντασμα-Τον Κοσμο θα χαλασω)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟ   Συρτο#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΥΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ #
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ με ………………. ισως και Σπυρο Ζαγοραιο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ με Νιτσα Ανωνατου 1963 (Π.Γαβαλα-Α.Κουλουρη) Συρτο#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΘΥΜΗΣΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥ με Καιτη Γερακα 1964 (Θ.Δερβενιωτη)Odeon#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗ Σ ΑΓΑΠΗΣΩ(Μπ.Μπακαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΑΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΙΝΟ με Ρουλα Καλακη [και Τασο Γιαννοπουλο](Κ.Βιρβου-Γ.Μανησαλη).Parlophone GDSP 2755 Συρτο ΛΟΥΜΠΕΝ ##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ  1963 Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΑΤΙΝΙΤΣΑ ΚΑΤΙΝΟΥΛΑ ΚΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ με Κατερινα Τζιοβαρα και Χατζηδακη η Ρια Κουρτη 1963(Μηνες μερες και βδομαδες) (Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη)  Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΕΝΕΝΤΥ με Ρουλα Καλακη και Ρια Νορμα 1964#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ με Νιτσα Αντωνατου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ με Ρουλα Καλακη(Κ.Βιρβου)#DSOG 2886
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΛΑΨΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΟΥ ΦΤΩΧΟ      Ισως Παναρετος Διαμαντης
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΛΑΨΕ ΧΛΩΜΟ ΦΕΓΓΑΡΙ  1965
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΑ με Ρια Κουρτη (Κουναδη-Γ.Ιωαννιδη) 1959 [ERA2]
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ με Ρουλα Καλακη (Κυριακατικες Καμπανες-Οι Καμπανες Χτυπανε)(Θ.Δερβενιωτη-Κ.Βιρβου) Odeon ####
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ(Γιωργου Μητσακη)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΛΙΓΗ ΣΤΟΡΓΗ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ με Μαιρη Νταλμας(Γιωργου Μανησαλη-Κωστα Ψυχογιου)GDSP 2916
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΑΜΑ ΦΑΣ με Νιτσα Αντωνατου 1963 (Θ.Δεβενιωτη)Parlophone   Συρτο###
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ με Λιτσα Διαμαντη(Ν.Μειμαρη) 1968 Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ με Ρια Κουρτη(Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα)1960   DSOG 2663
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ με Ρουλα Καλακη 1963 Συρτο##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ με Νιτσα Αντωνατου 1962 (Μπ.Μπακαλη)Parlophone##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ με Ρια Κουρτη (Ζ)(Το Γραμμα)(Οταν θα δεις τη μανα μου) (Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα)1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΩ με Νιτσα Αντωνατου(Βαγκ.Περπινιαδη)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΡΙΑΝΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ με Ρια Κουρτη(Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα) 1960
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ με Μαιρη Μπονιτα (Δ.Γκουτη) 1964 Odeon DSONG 3104
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΡΑ με Μαρια Γρυλλη(Μπ Μπαλτοπουλου)Parlophone###
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ(Αργυρ.Κουναδη-Γ.Β.Ιωαννιδης)-1959(Ζ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΕ  ΚΑΨΕΙ(Μπαμπη Μπακαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕ ΘΛΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ με Μαριο(Βαγκ Σουκα Δημητρη Γκουτη)Odeon 1965
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ με Ρουλα Καλακη 1966 Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ με Λιτσα Διαμαντη 1966 Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ με Ρια Κουρτη(Ζαμπετα) Odeon 1961
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΙΕΣ ΘΑ Σ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕ ΤΥΡΑΝΟΥΣΕ Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ με Μαρια Γρυλη  ODEON  DSOG  3072
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ (Μπ.Μπαλτοπουλου)    Parlophone  Συρτο.##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕΞΙΚΑΝΑ(Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη) 1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ(ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ)(Τστσανη) COLUMBIA DG-7318 KΒ   1957
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ με Ρουλα Καλακη-1963-(Θαλασσα μελανι -Ουρανος Χαρτι)(Γιωργ. Μανησαλη -Κωστα Βιρβου) Parlophone
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΣ ΑΡΓΑ με Νιτσα Αντωνατου 1964 #
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΗ Μ ΑΦΗΣΕΙΣ με Ρουλα Καλακη (Τεσσερα Μεγαλα Παθη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΓΑΠΗ MOY(Γιωργου Μητσακη)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ 1963(Γ.Ζαμπετα-Τασου Μαστορακη–;;Χαρ.Βασιλειαδη;;;)-Κλαρινο Γιαννης Βασιλοπουλος)1959  Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με Ρουλα Καλακη 1963 Συρτο(Μη με διωχνεις)###
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ με Μαρια Γρυλη(Μπ.Μπακαλη-Στ.Καξου)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΠΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΙΚΡΗ(Γλυκεια)ΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΙΣΑ με Ρια Κουρτη(Θ.Κολοκοτρωνη)[Μαρια Γρυλη  K]
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΟΙΑΖΩ ΣΑΝ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΟΙΡΕΣ ΜΟΙΡΕΣ (Κωστα Βιρβου-Θοδ.Δερβενιωτη)##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ με Λιτσα Διαμαντη 1968
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ(Ισως μια μερα σκεφτης) Συρτο###
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ(Γ.Μανησαλη-Γ.Δενδουλακη)#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΠΑΛΙΛΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑ με Ρουλα Καλακη(Μπ.Μπακαλη-Δημ.Γκουτη)(Τοσο καιρο που Ησουνα)DSOG 2928
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ με Ρουλα Καλακη 1963  Συρτο##(Καταραμενος)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΦΥΓΩ.Συρτο##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΝΤΟΥΚΟΥ ΝΤΟΥΚΟΥ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ με Ατζελα Περα (Μπ.Μπακαλη-Γ.Μουφλουζελη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΞΑΝΑΦΥΓΕ ΞΑΝΑΦΥΓΕ ΠΑΛΙ  Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΞΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΑΡΠΑΖΩ (Ποιος θεος θα με κρινει)(Δημ.Γκουτη)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(Ξημερωσε και παλι)##(Β)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ με Ρουλα Καλακη (Θ.Δερβενιωτη-Κ.Βιρβου)Odeon DSOG 3082
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Ο ΝΟΜΟΣ 4000 με Μαρια Γρυλη#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Ο ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ με Λιτσα Διαμαντη(Μπ.Μπακαλη)DSOG 3097
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ με Τροκανη (Λουμπ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ με Νιτσα Αντωνατου (Θ.Δερβενιωτη-Κ.Βιρβου) Odeon 1964  Συρτο##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΧΘΕΣ με Λιτσα Διαμαντη(Βασιλη Βασιλειαδη-Πυθαγορα)(Μας Χωριζει σκληρα η ζωη) Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΦΤΩΧΟΣ με Μαιρη Νταλμας(Ζ)1963########(Μοιρα δεν εχει στη ζωη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ(Κολασμενοι) (Μπακαλη-Γκουτη)Odeon##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ(Μπ .Μπακαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ 1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ #
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ  ΕΣΥ (Απ.Καλδαρα) Συρτο##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΣΟ ΠΟΝΩ ΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ με Μαιρη Μπονιτα 1962 Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΤΑΝ ΔΩ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΩ (Μπ.Μπακαλη)Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΟΤΙ ΓΙΑΛΥΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΜΑ(Γ   Συρτο##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΜΟΝΟ με Ρουλα Καλακη(Κ.Βιρβου-Π.Ιγγλεση)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ(Κ.Βιρβου-Μπαμπη Μπακαλη)Paplophone GDSP 2823   Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ με Μαιρη Νταλμας 1964 Συρτο(Πικραμενος)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΩ ΘΛΙΜΕΝΑ (Μπ.Μπακαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΩ ΘΛΙΜΕΝΑ με Ανθουλα Αστερη 1963(Μπ.Μπακαλη)Odeon DSOG 2952
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΩ ΘΛΙΜΕΝΑμε Ανθουλα Αστερη 1963(Μπ.Μπακαλη)Odeon DSOG 2952
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΚΡΑΝΕ με Μαιρη Μπονιτα
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ με Καιτη Θυμη(Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη) 1963(Τι κι αν μου λειπης)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΙΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ[Τα Σοκακια Ερημα]
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΣΤ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ#######(Αν μ αγαπας)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΔΥΟ  (Μπ.Μπακαλη)Συρτο##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΚΕΣ με Νιτσα Αντωνατου[η Ανθουλα Αστερη]1962(Μπ.Μπακαλη) Odeon#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ με Λιτσα Διαμαντη (Βασιλ.Βασιλειαδη-Πυθαγορα)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ με Ρουλα Καλακη 1966
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ Σ ΕΦΕΡΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ 1965
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΟΣΟ ΕΚΛΑΨΑ με Λιτσα Διαμαντη 1966(Θ.Πολυκανδριωτη)Parlophone και Odeon Συρτο(Ποιος ξελογιασε την αγαπη μου)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΨAPAΔEΣ (TA TPEXANTHPIA)1963 (Ζ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ 1965 ###
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ (Κι αν περασαν τοσα χρονια)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Σ ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΠΟΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ με Ρουλα Καλακη(Μπ.Μπακαλη)Odeon#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–Σ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΣΤ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ με Ρια Κουρτη  (Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα)1961(Ζ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΠΕΤΑΣ με Ρουλα Καλακη(Μπ Μπακαλη)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΖΗΤΑΣ(Πριν μου φυγεις και σε χασω)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΕ ΚΛΑΙΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ με Λιτσα Διαμαντη(Μπ.Μπακαλη-Στ Καξου)Odeon
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΕ ΠΛΑΝΕΨΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΑΛΑΤΙΑ(Κωστα Ψυχογιου-Γιωργου Μανησαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΚΙΣΕ ΤΑ ΣΤΗΘΕΙΑ ΜΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ 16 με Ρια Κουρτη  (Στην Ασφαλτο πεφτει Βροχη)(Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα)1963(Η Μπαμπεσσα)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ με Ρουλα Καλακη(Γιωργου Μνησαλη-Κ.Βιρβου)Odeon (Με τ αγερι του Νοτια) ####
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΡΟΘΙΑ ΜΗ ΧΤΥΠΑΣ (Βασιλη Καραπατακη-Χρηστου Κολοκοτρωνη)(γ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΥΚΩ ΣΥΚΩ με Κατερινα Τζιοβαρα η;;;;; Ντινα Γκρεης 1963 Συρτο(Ζαμπετα-Χαρ.Βασιλειαδη) (Ενα συκο δωσε Νικο)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΛΗ με Αδελφους Κατσμπα και Ισως Ρια Κουρτη 1963(Ζαμπετα -Στ.Τασου Μαστορακη&Νικου Μουρκακου)(Σε πηρε το πλοιο)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΣΩΣΕ ΜΕ με Μαρια  Γρυλλη..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΑ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙΑ με Μαιρη Μπονετα(Γ.Μητσακη)-(1965)##(Στον Πονο σου Σκλαβα)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙΣ με Ρια Νορμα 1966 Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ(Δημ.Γκουτη)DSOG 3344
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ  με Μαιρη Μπονιτα###.wma
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕ  ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ με Ρια Κουρτη 1960 #(Μοβορο)(02 ΑΠΟ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ  ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΖΑΓΟΡΑΙΟ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΙ ΣΟΥΧΩ ΦΤΑΙΞΕΙ με Ρουλα Καλακη(Γιωργου Μανησαλη-Κωστα Ψυχογιου)GDSP 2904
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ με Ρουλα Καλακη          #####
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ με Λιτσα Σταυροπουλου {η Ρια Κουρτη}(Χαραλ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα) 1963 (Σαλπαρη το καραβι) Λαικη Δισκοθηκη Νο4 Ξενιτιας
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 1964
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ με Δοξα Παυλοπουλου 1963 (Λουμπεν #Του χωρισμου η Ωρα)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ με Ρουλα Καλακη 1963(Γ.Μανησαλη Κ.Ψυχογιου) Parlophone Συρτο#
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΞΕΡΩ-ΤΟ ΞΕΡΩ με Μαιρη Μπονιτα(Θ.Πολυκανδριωτη) Odeon DSOG 2878 Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ με Μαρια Γρυλη###
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΡΟΛΟΙ(Κ.Βιρβου-Γ.Μανησαλη)Parlophone 1962 GDSP 2755
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΛΙΜΕΝΑ με Ρουλα Καλακη (Μπ.Μπακαλη) DSOG 3013
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ#####
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΕΜΑΙ με Ρια Κουρτη (Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα)1963
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ με Μανταλενα (Ωρα σου καλη Παιδι μου) 1964##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ(Μπ.Μπακαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΑΓΑΠΩ (Γ.Μανησαλη)Συρτο ##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ με Λιτσα Διαμαντη 1965 Συρτο(Της Μοιρας Ο δρομος)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΟΥ  Συρτο ##
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ με Ρια Κουρτη Ισως
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΦΤΑΝΕΙ ΕΣΥ ΝΑ Μ ΑΓΑΠΑΣ με Μαιρη Γρυλη  (Ειχα μια Προαισθηση-Σε καθε σου βημα θα μαι κοντα σου)Συρτο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΦΤΑΝΕΙ-ΦΤΑΝΕΙ με Μαριο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΦΥΓΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΜΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΧΑΔΙΑΡΙΚΟ (Μια παπαρουνα κι αλλη μια) (Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα)1961  Πρεπει να ειναι το Ιδιο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ με Ανθουλα Αστερη(Μπ.Μπακαλη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΧΑΡΑΜΑΤΑ-ΧΑΡΑΜΑΤΑ(Χαρ. Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα) MONTE CARLO 947     1960
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ–ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ με Αννα Χατζηδακη
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ  ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ
ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΝΙΤΣΑ–ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΩΣ Μ ΑΓΑΠΑΣ με Πετρο Αναγνωστακη
ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΝΙΤΣΑ–ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ με Πετρο Αναγνωστακη (Γιωργ.Μανησαλη)
ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΝΙΤΣΑ–ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ με Αναγνωστακη(Στρατου Καμενιδη-Νικου Μουρκακου) 1961
ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΝΙΤΣΑ–ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙΣ Σ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ με Πετρο Αναγνωστακη(Απ.Καλδαρα)
ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ–ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ (Ζ)με Βαγκελη Περπινιαδη  1960 (03 ΑΠΟ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ)
ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ–ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΠΕΝΙΕΣ με Βαγγελη Περπινιαδη – Πετρο Αναγνωστακη και Ρουλα Καλακη 1963
ΚΑΛΑΚΗ ΡΟΥΛΑ–ΟΣΟ Σ ΑΓΑΠΩ με Πετρο Αναγνωστακη
ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ–ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΗ ΖΥΓΩΣΕΙΣ με Πετρο Αναγνωστακη (Δημητρη Γκουτη)
ΚΟΥΡΤΗ ΡΙΑ–ΔΙΠΡΟΣΩΠΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ (Καρδιοκλεφτης)με Πετρο Αναγνωστακη (Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα)  1960 K(Να χωριστουμε μου Ζητας)
ΚΟΥΡΤΗ ΡΙΑ–ΚΑΡΑΒΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ με Πετρο Αναγνωστακη (Χαρ.Βασιλειαδη-Γ.Ζαμπετα) 1960
ΛΥΔΙΑ ΓΙΩΤΑ–ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΣΟΥ με Πετρο Αναγνωστακη
ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ–ΦΕΥΓΩ ΦΕΥΓΩ ΦΕΥΓΩ με Πετρο Αναγνωστακη Καλυτερ
ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ–Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ (Ζ)1966  (01 ΑΠΟ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΖΑΓΟΡΑΙΟ)
ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ–ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΖΩΗ (ΜΕΣ ΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ)(ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ)(04 ΑΠΟ ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΖΑΓΟΡΑΙΟ)
ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ–ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ  78 με Αντ.Κλειδωνιαρη και  Πετρο Αναγνωστακη
ΤΖΟΒΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ–ΕΛΑ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΕ με Πετρο Αναγνωστακη